Георги Джамбазки, който е собственик на търговския обект и е

...
 
Георги Джамбазки, който е собственик на търговския обект и е
Коментари Харесай

Млада жена обикаля магазини в София и краде кутии за дарения


 

Георги Джамбазки, който е притежател на комерсиалния обект и е обслужил дамата, описа по какъв начин на касата тя протекция кутията с дамската си чанта и по-късно ги свалила на земята, с цел да не види продавачът, че я прибира в раницата си. Мъжът обаче се усъмнил и я видял. След това крадлата, която за него е непозната, оставила кутията на касата и напуснала магазина.

" Направи ми усещане, че прави доста непотребни придвижвания. Тръгна си, без нищо да каже ", спомня си Джамбазки.

В кутията били събрани средства за снаха на негова служителка. В момента обектът на кражба е вързан със свински опашки за касата на магазина, който се намира в столичния квартал " Лозенец ".

Ден по-рано кражба на кутия с дарения за болно младо момиче бе осъществена в денонощен хранителен магазин в София. Около 3:00 ч. през нощта в обекта влиза жена, минава около кутията и я прибира най-безцеремонно. Момичето, за което се събират средства, се споделя Божидара Павлова от Божурище. Тя е на 28 години и има потребност от средства за бъбрчена трансплантация в чужбина.

" Все още нямаме никаква информация за причинителя. Никой от чиновниците на магазина не може да разпознае дамата. Много е евентуално тя да има и някакви предходни наблюдения, тъй като влиза, взима кутията, и излиза ", сподели през вчерашния ден шефът на обекта Ния Иванова. По нейни думи кутията за дарения е в магазина от края на април, тъй като непрестанно събират пари за разнообразни акции в помощ на заболели хора, най-много - деца.

" Качихме клипа в групи в обществените мрежи, с цел да се види по какъв начин се крадат средства, събирани за здравето на Божидара ", изясни Иванова.

" С мен се свързаха притежателите на обект в ж.к. Лозенец, гр. София, в който е сложена дарителска кутия в поддръжка на акцията за лекуването ми. Кутията е била открадната, а кражбата снимана посредством охранителните камери ", написа в обществената мрежа и за която Dir.bg писа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР